Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 200

Utilizatori ultima oră: 4

Total înregistraţi: 53,409
Facebook
Stiri Oradea

sponsored links


Digi 24 Oradea
Peste 240.000 de lei au fost adunaţi cu ocazia Swimathon Oradea 2018
Nu mai puţin de 390 de înotători au fost prezenţi la ediţia din acest an a Swimathon Oradea. În cadrul evenimentului au fost adunaţi peste 240.000 de lei din donaţii.

Maramureş-Auto-Moto-Show | Drifting, parada maşinilor retro şi prezentare de modă
Drifting, retroparadă, prezentare de modă şi karting. De toate acestea au avut parte cei care au participat la a doua zi a evenimentului Maramureş-Auto-Moto-Show.

Swimathon 2018 | Aproape 400 de înotători pentru 21 de proiecte
388 de înotători, 21 de proiecte și peste 200 de mii de lei strânși din sponsorizări. Sunt datele celei de-a șasea ediții a tradiționalului Swimathon Oradea.

Melinda Kirei (UDMR), la "Vocile Bihorului": "Oradea face paşi prea mari"
"Oraşul se dezvoltă cu paşi rapizi, dar presiunea pe orădeni e prea mare". Este părerea consilierului local Melinda Kirei, care a fost prezentă, joi, în platoul Vocilor Bihorului.

Liga 2 | Duelul vecinelor de clasament
Fără victorie în ultimele două meciuri, Luceafărul Oradea vrea doar victoria în etapa de sâmbătă, în care primeşte vizita vecinei de clasament CS Baloteşti.
Adevarul Oradea
VIDEO Protest spontan la Spitalul Municipal: peste 200 de angajaţi sunt nemulţumiţi de scăderile salariale
Peste 200 de salariaţi ai Spitalului Municipal “Dr. Gavril Curteanu” din Oradea au protestat, vineri dimineaţă, în curtea unităţii. Prin protestul spontan organizat, ei cer modificarea legii salarizării de către Guvern şi Parlament, dar şi a regulamentului de sporuri de către Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Muncii.

La câte rotaţii pe minut se schimbă viteza la maşină. „Trebuie să uităm lecţiile predate de bunicii care conduceau Dacii“
La câte rotaţii pe minut se schimbă viteza este o întrebare care naşte multe controverse în rândul şoferilor. Specialiştii susţin că totul ţine de stilul nostru de a conduce, iar acest stil este, în primul rând, indicat de tipul maşinii.

Profesor dispărut în apele Crişului Repede. Pompierii îl caută de mai multe zile
Un profesor de fizică a căzut în Crişul Repede, luni seara, pompierii încercând timp de trei zile să dea de urma bărbatului.

Cum trebuie tratate petuniile pentru a fi pline de flori toată vara. Secretul pământului folosit şi al îngrăşământului
Petuniile se numără printre plantele anuale cel mai populare şi mai mult folosite pentru amenajarea grădinilor, teraselor sau balcoanelor. Sunt apreciate pentru coloritul variat şi mărimea florilor, dar şi pentru durata de înflorire.

Percheziţii la persoane bănuite că ar fi furat poşete de lux în valoare de 160.000 de euro. Patru oameni, acuzaţi de furt calificat, în arest preventiv
Poliţiştii de la Investigaţii Criminale din Oradea au făcut luni, 16 aprilie, 16 percheziţii la persoane bănuite că ar fi sustras poşete de lux în valoare de 160.000 de euro. Cinci persoane au fost arestate preventiv.sponsored links
Reclame