Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 243

Utilizatori ultima oră: 5

Total înregistraţi: 53,758
Facebook
Stiri Oradea

sponsored links


Digi 24 Oradea
Îmbrăcăminte contrafăcută vândută pe internet. Hainele erau depozitate într-un imobil, lângă Oradea
Peste 100 de obiecte de îmbrăcăminte contrafăcute au fost confiscate de polițiștii bihoreni în urma percheziției făcute, miercuri, într-un caz de evaziune fiscală. Descinderea a fost făcută într-un imobil din localitatea bihoreană Sânmartin, unde locuiau fără forme legale doi orădeni.

Zeci de procurori și judecători au protestat pe holurile Palatului de Justiție din Oradea
Aproximativ 30 de judecători și procurori au protestat în tăcere pe holurile Palatului de Justiţie din Oradea faţă de Ordonanţa 7 privind Legile Justiţiei. Magistrații spun că prin adoptarea acestui act sunt puse în pericol statul de drept şi independenţa justiției în România.

Incidente la conferința de presă a lui Călin Popescu Tăriceanu, de la Oradea. Doi membri ai unei organizații civice au fost scoși afară de agenții de pază
Au fost incidente, joi după-amiază, la conferinţa de presă susținută la Oradea de preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Doi membri ai Asociaţiei Oradea Civică au fost opriți să intre în sala unde urma să aibă loc evenimentul. Aceștia au fost împinși afară de oamenii de ordine.

Cine este esteticiana falsă, descoperită de poliţişti la Oradea. Cum se promova femeia pe internet
Un nou medic fals a fost descoperit de poliţişti la Oradea. O femeie de 39 de ani a făcut operaţii estetice timp de doi ani, fără să aibă vreo pregătire medicală. Anchetatorii au găsit în locuinţa ei sute de seringi, agende cu programări şi mai multe facturi de achiziţie a acidului hialuronic.

Avarie majoră în Oradea. Mii de locatari sunt afectați de o problemă apărută la o magistrală de apă
Mii de orădeni sunt afectați de o avarie majoră survenită miercuri seara la o magistrală de alimentare cu apă de pe bulevardul Decebal. Potrivit unui comunicat al Companiei de Apă, vinovat pentru această problemă este un subantreprenor pentru lucrările de foraje pentru pozarea cablurilor electrice.
Adevarul OradeaProtest în Palatul de Justiţie din Oradea: „E o ură viscerală împotriva corpului magistraţilor“
Aproximativ 20 de procurori şi judecători orădeni au protestat, joi după-amiaza, faţă de adoptarea ordonanţei de urgenţă prin care Guvernul a modificat legile Justiţiei şi au făcut public şi o declaraţie comună cu o serie de revendicări, între care se numără şi suspendarea activităţii Secţiei Speciale de Investigare a Infracţiunilor comise de magistraţi.

A fost arestat şoferul beat şi drogat care a ucis un tânăr de 17 ani după ce a intrat cu maşina într-un parapet
Şoferul drogat şi băut la volan care a provocat un accident rutier pe un drum comunal din Bihor şi şi-a ucis pasagerul de 17 ani a ajuns în spatele gratiilor, instanţa dispunând joi să fie arestat pentru o perioadă de 30 de zile.

VIDEO Cine e femeia prinsă că se dădea cadru medical şi făcea intervenţii estetice orădencelor
Femeia din Oradea care se pretindea cadru medical şi efectua intervenţii estetice faciale se numeşte Ramona Fizesan, iar aşa-zisul cabinet în care făceau operaţiile, Medical Beauty Ra, este o cameră a unui apartament de bloc, fără minime condiţii de igienă, în condiţiile în care în camera alăturată ea a amenajat un magazin de haine, "Ramona Boutique".

FOTO Percheziţii la un salon de înfrumuseţare din Oradea. Proprietara se dădea cadru medical şi făcea intervenţii estetice
O orădeancă, patroană a unui salon de înfrumuseţare, este cercetată de poliţişti, fiind acuzată că "ar fi efectuat mai multe acte medicale estetice faciale, prin injectarea acidului hialuronic în buze şi cearcăne, fără a avea calitatea de medic”.sponsored links
Reclame