Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 114

Utilizatori ultima oră: 6

Total înregistraţi: 53,478
Facebook
Stiri Oradea

sponsored links


Digi 24 Oradea
Atac cu sticle incendiare la sediul PSD Satu Mare
Incident la sediul PSD Satu Mare, unde două sticle incendiare au explodat în această după-amiază în faţa uşii principale. Anunţul a fost făcut de conducerea filialei, pe pagina de Facebook a formaţiunii.

Avertismentul medicilor: vremea capricioasă are efecte asupra sănătății
S-au prăbușit temperaturile în nord-vestul țării. De la 32 de grade, câte au fost înregistrate, joi, în Oradea, vineri valorile termice nu au trecut de 20 de grade. Ploile și-au făcut apariția încă din timpul nopții

Deputatul PNL Ioan Cupşa, despre modificările codurilor penale: "Lege de favorizare a infractorului"
"Este o lege de favorizare a infractorului." Aceasta este părerea deputatului PNL Ioan Cupşa, care a vorbit vineri despre modificările recente aduse codului de procedură penală.

ALDE Bihor îl susţine pe Liviu Dragnea
Și bihorenii din ALDE și-au anunțat susținerea pentru Liviu Dragnea. Vicepreședintele filialei județene a formațiunii, Dorin Corcheş, susține că liderul PSD se bucură de prezumţia de nevinovăţie până când va exista o sentinţă definitivă.

Concert în cea mai mare bazilică barocă din România
De pe scena Teatrului Metropolitan din New York, în cea mai mare bazilică barocă din România. Soprana orădeană Brigitta Kelle a revenit în orașul natal pentru cea de-a III-a ediție a festivalului European Music Open.
Adevarul Oradea
Închisoare cu executare pentru baronul Alexandru Kiss şi pentru milionarul Beniamin Rus
Baronul Alexandru Kiss, fostul vicepreşedintele al Consiliului Judeţean Bihor şi milionarul Beneamin Rus, patronul firmei de construcţii Selina au fost condamnaţi la închisoare cu executare.

Subiecte Română BAC 2018. Peste 4.000 de candidaţi din judeţul Bihor sunt înscrişi la prima probă de la Bacalaureat
Proba scrisă la Limba şi Literatura Română, în cadrul examenului de Bacalaureat 2018, a fost programată în centrele de examinare din România în cursul zilei de luni, 25 iunie. Rămâneţi pe adevarul.ro pentru a afla în timp util subiectele la Română BAC şi rezolvarea acestora.

Cum se prepară cea mai simplă vişinată tradiţională. Reţeta unei gospodine din Bihor
Vişinata este una dintre băuturile nelipsite de pe mesele românilor atunci când se sărbătoreşte ceva. Poate fi consumată ca aperitiv, dar este ideală şi la desert, fiind dulce şi aromată.

Bancuri cu poliţişti. De ce compostează două bilete un poliţist care circulă cu autobuzul
Gafele făcute de poliţiştii români i-au plasat de-a lungul timpului în centrul mai multor bancuri încărcate de sarcasm. Vă prezentăm mai jos o selecţie de bancuri cu poliţişti în prim-plan.

Oraşul din România care a atras cele mai multe fonduri europene în 2017
Oradea este campioană la atragerea de fonduri europene în 2017. Faţa municipiului s-a schimbat în ultimii ani ca urmare a accesări de bani europeni, lucru ce a dus la dezvoltarea oraşului.sponsored links
Reclame