Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 131

Utilizatori ultima oră: 6

Total înregistraţi: 53,541
Facebook
Stiri Oradea

sponsored links


Digi 24 Oradea
Măsuri împotriva aglomerației la frontieră
O dată cu minivacanța de Sfânta Maria se aglomerează traficul în vămile din vestul țării. În această perioadă, sute de mii de persoane tranzitează punctele de graniță cu Ungaria. Polițiștii de frontieră au luat măsuri pentru a reduce timpii de așteptare.

Legenda Cetăţii Ardud. Principele care şi-a blestemat fiica bănuită de trădare
Poveşti cu cavaleri, armate care atacau prin tuneluri subterane și legenda unei principese blestemate de propriul tată - toate pot fi descoperite în interiorul cetăţii Ardud.

FOTBAL. Luceafãrul Oradea mai are nevoie de un atacant și un fundaş
Cu un punct câştigat în primele două meciuri din campionat în care a înscris două goluri și a primit şase, Luceafărul aşteaptă întăriri. Antrenorul Cristian Lupuţ vrea ca posturile descoperite să fie ocupate cât mai rapid.

Tiroliană, călărie şi porumb fiert la "Caii din Vale", lângă Băile Felix
Călărie, coborâre pe tiroliană şi... porumb fiert. Astfel şi-au petrecut ziua zecile de turişti care au ajuns la o bază de agrement de lângă staţiunea Băile Felix.

Apă termală și relaxare în vacanța de Sfânta Maria
Zilele libere de Sfânta Maria au umplut bazinele cu apă termală din Băile Felix. Sute de turişti s-au relaxat în ștrandurile din stațiune. Aglomerație a fost și la aquapark-ul Nymphaea din Oradea.
Adevarul Oradea
Cum a fost găsită tânăra care a dispărut de acasă după ce şi-a înjunghiat bunica
La mai bine de o săptămână de când şi-a înjunghiat bunica în spate cu mai multe lovituri de cuţit, după care a dispărut de acasă, tânăra de 13 ani a fost găsită.

Cea mai simplă şi gustoasă reţetă de ardei copţi
Serviţi ca atare, puşi la borcan, folosiţi în zacuscă sau în alte preparate, ardeii copţi reprezintă unul dintre cele mai des întâlnite preparate în această perioadă.

Proiecte de peste 18 milioane de euro pentru dezvoltarea unui oraş important din România
Estimate la peste 18 milioane de euro, mai multe proiecte implementate de Primăria Oradea au ca scop dezvoltarea oraşului. Acestea vor asigura un transport în comun mai rapid, piste pentru biciclete, zone verzi şi spaţii pietonale. Totodată, intrarea în Oradea dinspre Băile Felix va fi complet schimbată, se va construi un drum între localităţile Podgoria şi Fughiu, şi se va reabilita  clădirea primăriei locale

Povestea tânărului care a salvat o casă din cel de-Al Doilea Război Mondial: „Am restaurat-o cu bunicul. A fost greu, dar nu imposibil“
La 17 ani, bihoreanul Alexandru Răştariu este pasionat de tradiţiile româneşti. Alături de bunicul său, a reuşit să restaureze o casă veche de peste 84 de ani, clădire ce se află în localitatea Poiana de Vascău, la peste 100 de kilometri de Oradea.

Puterile miraculoase ale apei de la Mănăstirea Izbuc. Mii de pelerini sunt atraşi de izvorul unic în Europa
Cea mai veche mănăstire ortodoxă din Ardeal, cunoscută, în primul rând, pentru izvorul unic în Europa, este luată cu asalt de către pelerine în această zi. Se spune că apa de la izvor ar avea puteri miraculoase şi tot acolo se găseşte un fragment din lemnul Sfintei Cruci. Credincioşii vin să se închine la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, la icoana Mântuitorului pictată de părintele Arsenie Boca, dar şi la moaştele Sfântului Nectarie.sponsored links
Reclame