Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 99

Utilizatori ultima oră: 9

Total înregistraţi: 53,677
Facebook
Stiri Oradea

sponsored links


Digi 24 Oradea
Avertismente, sfaturi și cafea. Polițiștii români și maghiari au ieșit împreună pe șosele pentru prevenirea accidentelor
Polițiștii români și maghiari desfășoară, pentru prima dată, acțiuni comune pentru prevenirea accidentelor din cauza oboselii. Pe lângă recomandări, le oferă celor care conduc sute sau mii de kilometri și o cafea caldă.

Moș Crăciun, la Târgul de Crăciun din Oradea
După o călătorie lungă cu sania tocmai din Laponia, Moș Crăciun a aterizat la Târgul de Crăciun din Oradea, ca să treacă pe listă dorințele copiilor, iar în noaptea de Ajun să le pună cadourile sub bradul împodobit.

Personalități, fundații și proiecte, premiate la Gala Comunității Bihorene
Personalitățile care s-au implicat în proiecte pentru comunitate și au dat exemple de bună practică au fost premiate în cadrul celei de-a doua ediții a Galei Comunității Bihorene. De recunoștința comunității s-au bucurat și fundațiile și proiectele de impact

Reacția PSD la „Alianța Vestului”: „Nu a existat un pericol mai mare la adresa integrității statului român”
Au apărut primele reacții din PSD la propunerea a patru primari de la PNL: „Alianța Vestului”, formată din Timișoara, Arad, Oradea și Cluj-Napoca. Edilii celor patru orașe vor să se dezvolte mai rapid și să atragă mai ușor fonduri europene și investitori, în colaborare cu Guvernul. Însă, proiectul celor patru nu este privit cu ochi buni de unii membri social-democrați.

Tren Cluj-Napoca - Viena, zilnic, la prețul de 131 de lei
Aproape 60 de călători s-au îmbarcat în prima cursă cu trenul Transilvania, de la Cluj-Napoca la Viena. De astăzi trenul va circula în fiecare zi şi călătoria va dura aproape 10 ore.
Adevarul Oradea
VIDEO „Zombi” de Oradea: Un nou drog face ravagii printre tineri, paralizându-le mâinile şi picioarele
Imagini cu tineri înţepeniţi în poziţii nefireşti pe străzile Oradei au fost postate în ultimele zile pe reţelele de socializare, internauţii susţinând că aceştia ar fi consumat un nou drog, extrem de nociv, care le paralizează temporar mâinile şi picioarele, transformându-i în "zombie".

Bolojan, despre Alianţa Vestului: Respingem orice fel de acuzaţie de separatism, însă principiile autonomiei locale şi asocierii nu pot fi contestate
Reacţiile critice la adresa înfiinţării Alianţei Vestului aparţin unor persoane care sunt „comentatori de profesie”, declară la RFI primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan după ce, alături de primarii din Cluj-Napoca, Timişoara şi Arad, toţi de la PNL, a lansat sâmbătă Alianţa Vestului, asociere menită să dezvolte regiunea, în special prin atragerea de fonduri europene.

VIDEO Bătaie cruntă filmată pe holul unui liceu din Oradea. „Mă! Îl omori!”
Scene de o violenţă ieşită din comun au fost filmate pe holul Liceului Tehnologic special George Bariţiu din Oradea, victimele fiind doi copii cu dizabilităţi din internatul şcolii care ar fi trebuit supravegheaţi permanent.

Director de şcoală trimis la închisoare pentru corupţie. Stenograme: cum vindea motivări de absenţe, note, examene pentru elevi şi pentru profesori
Fostul director al Colegiului Tehnic Andrei Şaguna din Oradea, Răzvan Vonea, a fost încarcerat, joi, după ce a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare pentru fapte de corupţie.

CNN face reclamă României. Munţii Apuseni şi satul Vadu Crişului, pe lista celor mai frumoase locuri din Europa
Munţii Apuseni şi satu Vadu Crişului din Bihor au fost incluşi de CNN pe lista celor 17 obiective turistice din Europa care trebuie vizitate, ca cele mai frumoase locuri de pe continent.sponsored links
Reclame