Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 104

Utilizatori ultima oră: 11

Total înregistraţi: 53,323
Facebook
Stiri Sport

sponsored links


Digi24
Mită în dosarul Transferurilor. De ce a fost achitat Cristi Borcea
Surpriza procesului intentat pentru mita dată judecătoarei din dosarul transferurilor este Cristian Borcea. Condamnat în primă instanţă la trei ani şi jumătate de închisoare, pentru că i-ar fi dat şi el bani judecătoarei, fostul acţionar al clubului Dinamo a fost acum achitat.

Ce salariu are Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă din lume, la CSM București
Cristina Neagu, singura handbalistă din lume care a primit de trei ori titlul de „Cel mai bun handbalist al anului-IHF”, are un salariu de 22.000 de euro pe lună la CSM București, club la care a venit în 2017.

Cuvintele Nadiei Comăneci care au convins o gimnastă australiană să-şi continue cariera
Gimnasta australiană Georgia Godwin, în vârstă de 20 de ani, a declarat că o întâlnire cu Nadia Comăneci a făcut-o să-şi continue cariera şi să devină o sportivă mai bună. Godwin are şanse mari să fie selecţionată în echipa Australiei pentru Jocurile Commonwealth-ului.

JO 2018. Programul perfect „Lebăda neagră”. O rusoaică, în vârstă de 15 ani, a stabilit un record mondial la patinaj artistic
Patinatoarea rusă Alina Zaghitova, care concurează sub drapelul olimpic, a dominat programul scurt feminin din cadrul concursului de patinaj artistic al JO de iarnă 2018, desfăşurat miercuri la Gangneung, stabilind cu această ocazie un nou record mondial (82,92 puncte), informează AFP.

„Fotbal infinit”, filmul lui Corneliu Porumboiu despre românul care a inventat un sport nou
Corneliu Porumboiu se întoarce la Berlin tot în secțiunea „Forum”, tot cu un documentar și tot despre fotbal: „Fotbal infinit”. Un film despre românul care de zece ani visează să inventeze un nou sport, un fel de fotbal pe teren octogonal.
GSP
Sorry: It's not possible to reach RSS file http://www.gsp.ro/rss.xml


sponsored links
Reclame