Oradea.Net

Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 119

Utilizatori ultima oră: 7

Total înregistraţi: 53,233
Facebook
Stiri Externe

sponsored links


Ziare.com
Trump va trimite din nou astronauti americani pe Luna si chiar pe Marte
Donald Trump va semna, luni, o directiva in baza careia astronautii americani vor fi trimisi din nou pe Luna si chiar pe Marte.

Trei femei il acuza pe Donald Trump de hartuire sexuala. Iata ce le-a facut
Trei femei, care l-au acuzat si anul trecut pe Donald Trump de comportament sexual nepotrivit, au facut noi declaratii impotriva presedintelui american si au cerut deschiderea unei anchete de catre Congresul SUA.

UE respinge apelul lui Netanyahu si nu va urma exemplul lui Trump privind Ierusalimul
Ministrii de Externe ai tarilor europene au respins cu fermitate apelul prim-ministrului israelian, Benjamin Netanyahu, de a urma exemplul lui Donald Trump si a recunoaste Ierusalimul drept capitala Israelului.

Putin isi retrage armata din Siria, dar va mentine in permanenta militari in doua baze
Vladimir Putin i-a cerut ministrului Apararii de la Kremlin sa inceapa procesul de retragere a trupelor ruse aflate in Siria. Ordinului presedintelui vine la scurt timp dupa ce Moscova a anuntat ca intregul teritoriu al statului sirian a fost eliberat dupa eliminarea completa a prezentei retelei teroriste Stat Islamic.

ONU cere SUA sa aiba o "gandire internationala": Politica lui Trump "America pe primul loc" va dauneaza
Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, considera ca politica lui Donald Trump "America First" este in detrimentul "intereselor americane".
Jurnalul
Saakaşvili susține că este prizonier al oligarhiei lui Putin din Ucraina
Fostul preşedinte georgian Mihail Saakaşvili, judecat în Ucraina pentru intrare ilegală în ţară şi susţinere a unei organizaţii criminale, a respins luni acuzaţiile ce i se aduc şi a susţinut că...

Pentagonul, sceptic privind retragerea Rusiei din Siria
Pentagonul a reacţionat luni cu scepticism faţă de anunţul retragerii unei 'părţi semnificative' a forţelor ruse din Siria, transmite AFP.  'Declaraţiile Rusiei privind retragerea trupelor sal...

Ungaria nu intenţionează să-şi mute ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim, menţionează Viktor Orban
Ungaria nu intenţionează să-şi mute ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, a declarat luni premierul Viktor Orban, adăugând că politica ţării sale privind Orientul Mijlociu nu se va schimba...

Număr record de migranţi ilegali sosiţi pe ţărmurile Spaniei
 Aproximativ 3.900 de migranţi ilegali au debarcat pe ţărmurile Spaniei în noiembrie, a indicat luni agenţia pentru frontierele Uniunii Europene, FRONTEX, precizând că este vorba de un număr lunar...

Donald Trump vrea să trimită oameni pe Lună și Marte
Preşedintele SUA, Donald Trump, va semna luni o directivă în baza căreia astronauţii americani vor fi trimişi din nou pe Lună şi chiar pe Marte, se menţionează într-un anunţ al Casei Albe citat de...


sponsored links

Digi24
Video. Iadul din California. Zeci de cai au pierit în flăcări
Incendiile de vegetaţie fac prăpăd în California: un singur focar a mistuit peste 800 de case şi aproape 100 de mii de hectare de pădure, adică o suprafaţă mai mare decât a oraşelor New York şi Boston la un loc. Nici animalele nu au scăpat de foc.

Detaliul uimitor observat de un bărbat într-o poză, veche de 10 de ani, cu logodnica lui
Un bărbat s-a observat pe fundalul unei fotografii de familie, făcută în urmă cu 10 ani, a iubitei lui, pe vremea când cei doi erau copii.

Mărturiile a trei femei care îl acuză pe Trump de hărțuire sexuală
Trei femei, care l-au acuzat deja pe Donald Trump anul trecut de comportament sexual nepotrivit, au făcut luni declarații împotriva președintelui american și au cerut deschiderea unei anchete de către Congresul SUA.

Astronauții americani ar putea ajunge din nou pe Lună și chiar pe Marte
Președintele SUA, Donald Trump, va semna luni o directivă în baza căreia astronauții americani vor fi trimiși din nou pe Lună și chiar pe Marte, se menționează într-un anunț al Casei Albe.

Un tânăr celebru în China a murit după ce a căzut de la etajul 62
Un tânăr din China, care devenise celebru pentru fotografiile periculoase pe care le publica pe rețelele de socializare, de pe clădiri înalte, a murit după ce a căzut de la etajul 62.sponsored links
Reclame